roziah's FotoPage

By: roziah atip

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Oct-2008 16:41 Email | Share | | Bookmark
Happy 4th Birthday My Little Princess

cake powerpuff girl yg dia nak sesangat
birthday girl
our little princess
View all 6 photos...
ni gambo masa birthday hana yg ke-4 on 26th Sept 08. Kesian kat dia, birthday nye asyik jatuh bln puasa jer..hhehe..so, as usual, kitaorg celebrate kat umah jer. just nak bagi dia happy sket.



Wednesday, 11-Jun-2008 16:28 Email | Share | | Bookmark
Raif Farhan - 1month

 
 
ni masa pegi umah mak long sarah
View all 6 photos...
Ni gambo Farhan 1month plus...Dah pandai senyum sekarang nih..




Wednesday, 11-Jun-2008 16:19 Email | Share | | Bookmark
1,2,3,pose!!!

inila spec baru saya!!!
ok le tuhh!
tgkla gaya hana & kak ija tido, sama je kan..kelako tgk gambo ni
View all 9 photos...
Tengokla ade sket gambo hana posing...& ade gambo hana ngan adiknye..




Wednesday, 11-Jun-2008 16:06 Email | Share | | Bookmark
Our little baby boy- Sek Muhammad Raif Farhan b.Sek Mohd Farok

masa ni umurnye 1 hari
1 hari
masa ni 3weeks
View all 6 photos...
Alhamdulillah, on 15th April 08 safely delivered baby boy, 3.25kg kat Pantai Hospital, M'ca. Tak sangka pulak lahir masa cuti Melaka Bandaraya Bersejarah..At last dpt jugak tgk baby yg selama ni kat dlm perut. Ade la Hana kwn sekrg ni. sebijik rupe kakaknye tuh..So, happy viewing...




Friday, 11-Jan-2008 17:29 Email | Share | | Bookmark
Weekend Activity

 
 
 
View all 5 photos...
Last weekend kitaorg pegi wedding Rini & Homero, ex housemate masa kat mmu. So, masa tu dpt la jumpa faiz,eza, jaja&ila, julie, shikin & etc. tapi, tak dapat la nak borak ngan semua.Main reason, bz melayan sape lagik kalau tak si Farhana tuh....




[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net